Denna webbplats, fndebatt.se, har skapats av Köpings FN-förening för att vara en plattform för debatt om FN och FN-organisationer.

Vi välkomnar fler FN-föreningar eller andra relaterade organisationer i Sverige att komma med i samarbetet kring fndebatt.se, för att säkerställa att även deras medlemmar har möjlighet att använda denna plattform och fortsatt drift av den.

Alla kan följa debatten på fndebatt.se, som är baserad på WordPress med tillägg, såsom Contact Form 7. Tidigare användes även BuddyPress och Invite Anyone.

För att kunna skriva inlägg eller kommentera andras inlägg behöver man vara registrerad och inloggad på fndebatt.se. Du ansvarar själv för att uppträda schysst på fndebatt.se. Det kan dröja lite innan en ny kommentar visas, ifall den väntar på godkännande av diskussionens moderator.

Den som vill vara med i debatten men ännu inte är registrerad kan kontakta oss om detta. Om den e-postadress du anger är kopplad till gravatar, kan din bild därifrån visas på fndebatt.se. Ett nytt konto som registrerats och aktiverats har till att börja med rollen prenumerant, vilket innebär att du kan kommentera befintliga inlägg på fndebatt.se. Till alla som godkänts skickar vi ut information hur inloggning sker. Om du inte redan har betalat medlemsavgiften i Köpings FN-förening tar vi kontakt med dig för att berätta hur du kan göra det eller hur du tar kontakt med annan FN-förening (eller andra samverkande organisationer).

Om du vill kunna skriva egna inlägg, att ditt konto tas bort eller om du har andra frågor om fndebatt.se, kontakta oss exempelvis genom kontaktformuläret och förklara ditt ärende.

Det finns även möjlighet att diskutera FN-frågor på Facebook. Genom fndebatt.se ger vi möjlighet för fler att vara med, oberoende av om man använder Facebook eller inte, och bygger vår lösning på öppen källkod där medlemmarna kan ha ett större inflytande.